SMENJENA DIREKTORKA ŠKOLE KOJA JE VUČIĆU REKLA NE!

Ponovo je na snazi dokazivanje sile aktuelne vlasti na čelu sa Vučićima. Ovog puta u Blacu u Osnovnoj školi „Stojan Novaković“.

Naime, ministar prosvete je po nalogu partijskih istomišljenika nasilno smenio direktorku škole Danijelu Nikolić samo mesec dana pre isteka mandata direktora.

Razlog smene je taj što nije „njihov kadar“ već nestranačka ličnost i što je odbila da vrši stranačka zapošljavanja i isključivo kadrove SNS-a.

Danijela Nikolić im je trn u oku od ranije jer je poznata po tome što je odbila da šalje na mitinge SNS-a zaposlene u školi, o čemu smo takođe pisali.

Da im je sve jedno ko će biti direktor, samo ako je partijski kadar je dokaz i novopostavljene v.d. direktorke Marije Ćurčić, osobe koja je u vreme vrsenja suznosti direktora Kulturnog Centra u Blacu imala vise nezakonitih odluka i zloupotreba sl.polozaja,sto je konstatovala i drzavna revizija.

 

Nema sumnje da je ovo još jedan razlog za BOJKOT predstojećih izbora! Jer uslovi u kojima se održava predizborna kampanja su nepodnošljivi i prevazilaze svaku granicu normalnog! SVI SU ISTI I ZATO BOJKOT! Jer 21. juna svaka opcija za koju glasate nije vaš slobodan izbor! SVI U BOJKOT IZBORA!

GOTOVI SU!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *