POPRAVKA PUTEVA ILI PREDIZBORNA PREVARA BIRAČA?

Proteklih dana smo bili svedoci hvale aktivista SNS-a predstavljenih kao opštinski funkcioneri, portala preplavljenih slikama gospode sa bagerima i drugim mašinama koje postavljaju “grebani asfalt VISOKOG KVALITETA”, plaćen parama gradjana opštine BLACE, a ne parama srpske napredne stranke.
Obradovao se običan narod verujući da su njihovi problemi ogledani u prilaznim putevima rešeni. Zaista je na prvi pogled izgledalo tako! Nabavljen je skup reciklirani asfalt, plaćen kao “visoko kvalitetan”i začudo, čitav posao je dobio baš kandidat za odbornika, Dragan Pavlović, sa firmom Metalplast. I, logično je bilo da bude i kvalitetan pošto je jako skup i da potraje bar do izbora.
Ali ,Bog ne da zlotvorima više da lažu i obmanjuju narod. Pokazao je da prva kiša ruši sve snove gradjana Blaca i okolnih sela. I, uslediće brza popravka kako bi se pregurao period do izbora, a posle, ostaje nam, samo da molimo Boga da nikada više kiša ne padne!
A gospoda iz lokalnog SNSa se krije i dalje iza broja 1 i Aleksandra Vučića, ne objavljujući nigde ni jedan detalj o tome ko će voditi opštinu Blace u slučaju njihove pobede .
POŠTOVANI SUGRADJANI I PRIJATELJI: PA,ZAR ĆETE ZA OVAKVU VLAST DA GLASATE
ZA NJIHOVU DECU

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *