Državni novac dele partijskom linijom?

U sredu Blace su posetili državni sekretar u Ministarstvu privrede, gospodin Dragan Stevanović, Sekretar istog Ministarstva Radoje Savićević, zamenica direktora Fonda za razvoj Vesna Vučetić i narodni poslanik Darko Laketić. Sastali su se sa blačkim privrednicima, tj onima koje su oni pozvali!

Sve je ovo u redu i dobro je da se priča sa ljudima u Blacu kao i sa ljudima u Kuršumliji, Prokuplju, Žitorađi, ali zašto sve mora da bude obojeno strankom?? Kakve veze ima nardoni poslanik Darko Laketić sa svim tim, kada za sredstva Fonda za razvoj i MInistarstva privrede dovoljno ej samo da konkurišete? Ako obećavaju sredstva samo za članove i smipatizere stranke, to je protivzakonito, ako opet obećavaju da će neko lakše dobiti sredstva jer je član ili simpatizer stranke opet je protivzakonito!

Dolazimo do jasnog zaključka da svoja osnovna građanska prava možete da ostvarite samo ako ste član SNS-a! Jer ako niste od toga nema ništa. Državni novac se u tom slučaju deli po partijskoj liniji. Mada, opšte je poznato da su neki privrednici u Blacu dobili po 300.000 eura pomoći i zato su sada na listi SNS-a.

Posao možete da dobijete samo ako skupite 30-50 glasova za izbore! Za pomoć možete da konkurišete samo ako ste član SNS-a, pakete pomoći dobijaju samo oni koji će da ih glasaju na izborima. Otkaz dobijete ako ih ne podržavate. Ovo je odavno prevršilo svaku meru, zato, POZIVAMO SVE STRANKE NA BOJKOT LOKALNIH IZBORA JER OVAKVO PONAŠANJE I UZURPIRANJE VLASTI JE KRIMINALNO DELO! SVI SU ISTI- ZATO BOJKOT!!

slike preuzete sa: blaceinfopress.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *