Debakl SNS-a u Jošanici!

Srpska napredna stranka u Blacu, na čelu sa Dejanom Mijajlovićem Đanijem, hvata se očigledno za slamku! Defitnitvno da postavljanje imitacije asfalta nije urodilo plodom, pa su krenuli da obilaze meštane po selima.

U Jošanici, jednoj od najvećih izbornih jedinica (ne računajuči Blace 1,2,3 i 4) sns je doživela pravi debakl. Na skupu je bilo svega 15ak ljudi, a od toga, njih 8 je došlo iz Blaca! Na sastanku su bili, kandidat za predsednika opštine Blace, Dejan Mijajlović Djani, sadašnj predsednik opštine Blace, Milan Ćurčić, većnik za poljoprivredu (koji je inače dobio 100.000 eura od države) Nikola Ubavić, direktorka srednje škole Gordana Đorđević, bivši predsednik skupštine Zlatko Dimitrijević, ugledni ugostitelj Čkalja i jedan momak koji nije poznat široj javnosti, kažu da se odaziva na nadimak “Rigula”. Pored njih osmoro, bilo je još sedmoro ljudi. Što znači da je više bilo “funkcionera” nego simpatizera.

Na osnovu svega ovoga može vrlo jasno da se zakljiči da se narod više NE PLAŠI! Narodu je dosta ucena, pretnji, isterivanja s posla, partijskog zapošljavanja! Narod je rekoa NE režimu i sns nema šta da tržai ni u tom selu ali ni u Blacu uopšte!

A to će pokazati i rezultati u nedelju!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *